Terima kasih pada anda yg sudi....

Friday, July 29, 2011

Cerita -ceriti part 1

sebahagian pelajar...sedang SEMAGAT menyalin nota.



 Kisah ni ..berlaku pada minggu yang sudah..di SEKOLAH MENENGAH PANTAI  DALAM...aku hampir lupa nak letak n3.tiap - tiap hari aku nak update memang la ....timbul segala macam hal.....hehehe...layan....gambar je lah...
elok elok ye dik oiii...

oven tua aku yang banyak berjasa

anak- anak manis...







































bersama cuppis yang dihasilkan....
hasilnya....
 Seronok aku tengok student2 yang begitu teruja belajar mendeko...walaupun pertama kali...dan simple deko..sekurangnye mereka dah tahu membuat cup cake.
hasil keras tangan student...

No comments:

Post a Comment

14 mei.... hari indah buat aku sebagai ibu.

Tarikh 14 mei setiap tahun datang dan berlalu silih berganti Aku bahagia .... Penuh dengan memori indah.... 3 puteri kesayangan pinjama...