Terima kasih pada anda yg sudi....

Monday, April 23, 2012

Yang terlepas....

Assalamualaikum semua.... dah berminggu- minggu saya menyimpan gambar ni , tak tau nak edit guna  , mac book pro, hari ini setelah berjam- jam saya mengadapnya picit sana -sini ... akhirnya.... dapat la megeditkan gambar kek ini (masih banyak lagi perlu belajar tentang kemera dan computer ) 
p/s : terima kasih untuk ' my daling saya pakai awak punya laptop) mcm jadi milik aku la pulak....




No comments:

Post a Comment

14 mei.... hari indah buat aku sebagai ibu.

Tarikh 14 mei setiap tahun datang dan berlalu silih berganti Aku bahagia .... Penuh dengan memori indah.... 3 puteri kesayangan pinjama...