Terima kasih pada anda yg sudi....

Saturday, January 21, 2012

Cornflakes WC......

Assalamualaikum semua...salam pagi minggu ,cuti bermula sudah.....best sangat ....ada lebih masa nak bercinta didapur....lepas buat kuih samada untuk oder,frozen atau pepagi letak kat gerai dan restoran kekawan...boleh masak untuk anak...boleh baking....(sebelum ni time tahap bz sesangat Nur masak nasi je..lauk beli kedai hihihi) best...best...Semalam Nur dah siap kudap -kudapan untuk dikunyak oleh anak2 daraku....dapat la 2 balang rasanya petang nanti dah habis.....

Resepinya....ala semua orang boleh buat.....cornflakes digaul dengan white chocolate compaun...dan hias dengan dark chocolate sekian.....

No comments:

Post a Comment

14 mei.... hari indah buat aku sebagai ibu.

Tarikh 14 mei setiap tahun datang dan berlalu silih berganti Aku bahagia .... Penuh dengan memori indah.... 3 puteri kesayangan pinjama...